1
feb
2015
0

Föreläsning & hotelltips

Hej,

Februari…det går framåt, eller hur? Mörkret börjar ge vika och man ser ljuset i tunneln. Fåglarna har börjat kvittra…i alla fall på västkusten. Underbart!

Min helg har varit väldigt trevlig. Började såklart med det obligatoriska fredagsmyset. Älskar fredagar! Hela veckan rinner av en där i soffmyset framför tv:n. Jag behöver den där landgången mellan på och av läge.

Lördagen bjöd på föreläsning av finaste Lotta med bloggen Fyra Årstider. Lotta var inbjuden av Varbergs Stadshotell för att prata om sin Må Bra-resa. Lotta berättade om sitt liv på ett roligt och insiktsfullt sätt, om hur vi kan mer än vi tror, och att alla förändringar sitter i huvudet. Jag tror igenkänningsfaktorn var hög hos många av oss i publiken.

För mig var det extra roligt att få träffa Lotta irl, eftersom vi ganska nyligen börjat att samarbeta. Och även om man hörs av på mail osv, så blir det så mycket roligare att få ett ansikte, en röst, en hel person helt enkelt.

Håll i hatten nu, för det här kommer inte bli ofta. (En bild av mig på bloggen.) Men såklart ville jag ju ha en bild på mitt och Lottas möte.

201-02-01 reg016

När vi ändå är inne på Varbergs Stadshotell så måste jag ju visa lite av deras rum. Det är ju förstås inte alltför ofta man sover på hotell i sin egen stad, men det har hänt. Och deras rum är helt fantastiska! Vackra och exklusiva med olika teman. Här kommer några exempel.

de-luxe-0135_1R

de-luxe-0120_0R

_p1_0052R

rum904-0109_1R

Och som om det inte vore nog att sova på fint hotell, så har de också ett av de finaste spa-avdelningarna i Sverige, Asia Spa. Kalla och varma pooler, massagepooler, relaxrum, ljusterapirum och olika sorters bastu. Kan varmt rekommenderas helt enkelt.

vitality7500R

indussalenR

tempelrum1RBilder från Varbergs Stadhotell

Lämna en kommentar