27
Nov
2014
1

Nystart…

 

Hej och välkommen! Åh vad roligt att vara igång med Westcoast Living. Jag har verkligen saknat att blogga. Jag har nämligen haft uppehåll i ett par år, och ibland har jag kommit på mig själv med att sakna det hela. Inte minst att titta tillbaka hur det var förra året, vad gjorde vi då? Hur såg granen ut förra julen? Hur var egentligen vädret på midsommar? Ja ni vet…

Nu är jag tillbaka i bloggvärlden igen, i ett nytt format. Vilket känns otroligt roligt. Och jag är så glad för min nya fina blogg som Linda hjälpt mig med. Hon har ju själv finfina bloggen Hem och Trevligheter. Jag kan varmt rekommendera Linda om du själv vill förändra/fixa ny blogg!

Som Westcoast Living antyder så bor jag alltså på västkusten. i ett hus vid havet med min lilla familj. Jag har under 2014 startat webbutiken Westcoast Company, med inredning och trädgårdsprodukter. Butiken kommer alldeles säkert förekomma i ett och annat inlägg framöver:) Jag är tokig i både inredning och trädgård, så det blir nog mest av den varan, men kanske lite annat också. Hoppas att ni vill hänga med!

1 Response

Lämna en kommentar