17
jun
2015
0

Tillbaka igen med Coastal Style

Hej,

Oj så lång frånvaro det blev här på bloggen. Det var ju inte tanken, men en kraschad dator och en massa annat så har det helt enkelt inte blivit av. Men nu hoppas jag vara tillbaka med lite tätare inlägg.

Hoppas att ni har det bra i ”sommaren” eller vad man nu ska kalla det? 12 grader och regn just nu på västkusten…Man kan ju i alla fall sitta inne och jobba med gott samvete.

Häromdagen var det lite fotografering som stod på schemat. Ville ha lite sol och sommar-känsla i webbutiken. Bilder som för tankarna till kust och hav, även kallad Coastal Style i butiken. Här kommer några av bilderna.

2015-06-11 red003

 

2015-06-11 red027

 

Jag gillar kombon orange/blått. För mina tankar till Ralph Lauren av någon anledning. Tror att det är sedan vi besökte en Ralph Lauren butik i Karibien för ett par år sedan. Där fanns massor av snygga kläder i starka färger och just en del i orange/blå kombination. Så det känns sommar, värme och sol för mig.

2015-06-11 red050

 

Snäckor och ljuslykta av bambu känns också somrigt såklart. Glasflaskan har en dip dyed effekt som inte syns så tydligt på dessa bilder. Mer info om alla prylarna hittar ni här.

2015-06-11 red077

 

Sådärja uppdaterad blogg igen alltså…känns bra att vara tillbaka…

 

You may also like

The Lodge
Lions & Cranes
Vårnyheter
Reafynd

2 Responses

Lämna en kommentar