Warning: Declaration of GDLR_Import::bump_request_timeout() should be compatible with WP_Importer::bump_request_timeout($val) in /storage/content/27/201227/westcoastliving.nu/public_html/wp-content/plugins/goodlayers-importer/goodlayers-importer.php on line 27 Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/27/201227/westcoastliving.nu/public_html/wp-content/themes/simplearticle-v1-01/include/gdlr-admin-option.php on line 10 Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/27/201227/westcoastliving.nu/public_html/wp-content/themes/simplearticle-v1-01/include/gdlr-admin-option.php on line 10 Westcoast Living » Bandit Girls
15
apr
2015
2

Bandit Girls

Hej,

Idag har jag varit och hämtat ett gäng bandit-tjejer! Ursöta posters som jag haft ögonen på länge. Jag är så glad att jag nu har dem i butiken. De är gjorda av duktiga Jennie som bor i samma stad som jag här på västkusten. Jennie har signerat varje poster och de finns i flera olika teman. Jag hoppas att jag kan ta in dem allihop så småningom, men tills dess är det här som finns just nu. Du hittar dem i butiken här.

 

gypsy girl

sailor girl

peacock girldeer girl

seniorita girl

 

 

Jag har svårt att välja en favorit. Tycker de är så fina allihop. Bandit-tjejen verkar vara en smart och stark tjej, en riktigt girlpower-känsla får jag av dessa posters. Vilken är din favorit?

 

You may also like

Lions & Cranes

Lämna en kommentar