18
Dec
2014
1

Jul på Claus Dalbys vis

Hej!

Hur har ni det i julstöket? Jag själv ska till helgen se till att jula till det ordentligt här hemma. Granen ska in och vi ska se till att bli färdiga att bara njuta dagarna innan jul. Jag är inte mycket för det traditionella tomte-pyntet, utan tycker att det är finare att skapa stämning med blommor och kransar. Säkert helt ensam om det;)

Men när man har barn så är det ju inte så enkelt…Barn brukar ju älska allt som har med julen att göra, vare sig det är fint eller ej. Det ska vara tomtar och pynt i alla de färger helst. Ja vi får väl se hur det går…mötas nånstans på mitten kanske?

En som kan det här med att skapa stämning med blommor och kransar är Claus Dalby. Känner ni till honom? En dansk herre som har en helt fantastisk trädgård, skriver trädgårdsböcker och gör tv-program. Otroligt duktig och helt i min smak. Han bloggar också minsann, och ni hittar honom här.

Här kommer ett gäng bilder på blomsterarrangemang han gjort. Oftast med mycket enkla medel som ljus, kuddmossa, lite kottar och några julkulor, allt i milda och sobra färger. Enkelt men så snyggt! Kanske kan någon bild inspirera er till lite blomsterpyssel innan jul?

 

gren

 

adventsljus

 

bred ljus

 

uppsättning

 

Och lika fint har han ju det ute i trädgården förstås…

 

grind

 

växthus

 

trappa

 

You may also like

Finaste julklappsetiketten!

2 Responses

Lämna en kommentar